• Jury
1

Glenn Kim

Glenn Kim woont al 39 jaar in de Bay Area nabij San Fransisco. Hij studeerde kunsten aan de Acadamy of Art College. Ooit wou hij een tekenaar worden van avonturenstrips, net zoals zijn grote voorbeeld N.C. Wyeth. Toen Pixar aan zijn deur kwam kloppen in 1996, startte hij echter een fantastisch avontuur in de tekenfilm industrie. Hij werkte mee aan The Incredibles, Cars, Toy Story Monsters Inc., Wall-e,...Later werkte hij voor spellen als Ravenskye City van Lolapps en een pokerspel van PokerStars. Nu werkt Kim bij FunPlus aan verschillende titels en reist hij tussen Beijing en San Fransisco.

2

Greg Killion

Greg gelooft in een wereld die gedreven wordt door creativiteit en inspiratie. Hij wil met persoonlijke ervaringen interactie ontwerpen binnen deze wereld. Zijn passie is het ontwikkelen van nieuwe technologie en innovatieve concepten en zo uitdagingen aanvatten. Greg heeft 9 jaar ervaring met het plannen en beheren van grafische ontwerpen voor merken, spellen, films, series en applicaties. Recent werd hij aangetrokken door Supercell als art director en merk ontwikkelaar voor spellen als Clash of Clans, Hay Day en Boom Beach.

3

Anton Gustilo

Anton Gustilo is de huidige art director van XII Braves en werkte vroeger als artist voor Gumi Asia en Nubee. In zijn 9 jaar in de sector heeft hij gewerkt aan games als Brave Frontier, Harry Potter Spells, Puzzle Trooper, Slots Frontier en Monster Blade. In april 2011 werd hij door ImagineFX Magazine FXPose's verkozen als artis van de maand.